Villa Luova - Moderni puutalo Helsinkiin


Kumppanit

Etsimme talomme tekijöiksi lisää kumppaneita, jos yritykselläsi on tuotteita tai palveluita, jotka haluaisit näkyvän blogissamme ja arjessamme ole yhteydessä.

Sisustus

Sisustuskankaat ja verhot

KumppanitHieman vaativimmissa verhotarpeissa saimme apua Vallilan ammattitaitoisilta asiantuntijoilta.

Rakennusaikaiset

Kattoristikot

KumppanitTalomme kattoristikot toteutti Lauttaniemen teollisuus Oy Vääksystä. Lauttaniemi on Suomen vanhin kattotuolivalmistaja, joka toimii perheyrityksenä neljännessä polvessa.

Konesaumakatto

Katon tekee tiiviiksi ja kattoturvatuotteet asentaa pääkaupunkiseudulla jo yli kymmenen vuotta toiminut Etelä-Suomen Peltipojat Oy.

Lattialämmitys

KumppanitLämpimät lattiat toteutetaan yhteistyössä Aurelia lattialämmityksen kanssa. Aurelia lattialämmitys.

Ilmanvaihto

KumppanitTalomme Ilmanvaihtokoneeksi valikoitui Enston Enervent Pandion, joka myös kesän tullen viilentää taloamme maalämmön avulla.

Betonilattiat

Betonipinnalle jäävät betonilattiat valoi, liippasi ja käsitteli Jukan Betonilattiat.

Sähkökalusteet ja KNX-taloautomaatio

KumppanitTalon automaatio ja painikkeet toteutetaan Berkerin valikoimista löytyvillä painikkeilla ja tekniikkapuolen hoitaa KNX-järjestelmä. Berker – yksilöllisesti.

Laatat

KumppanitKylpyhuoneet, wc ja saunatilat laatoitetaan ABL-laattojen valikoimista löytyvillä laatoilla. ABL-laatat.

Puhallusvillat

KumppanitVälikaton eristeet puhalteli paikoilleen Paroc kivivillalla Anpe Oy.


Takkamuurari

Taloomme tulee kaksi takkaa, yksi avotakka ja toinen kahteen suuntaan auki oleva hissiluukullinen varaava takka. Molemmat on ihan paikalla tiilistä muurannut Renni Sihvola. On tehnyt takkoja hieman hienompiinkin paikkoihin kuin meidän tönöön. Joten jos haluat suosia katoavaa suomalaista käsityötä niin soita Rennille ja kerro terveisiä: 050 325 0900.

Kodinkoneet

KumppanitKeittiömme tyyliin sopivat kodinkoneet tulevat laadusta tunnetulta Mieleltä.

Saunan piippu

KumppanitHärmä Airin kotimaiset ja laadukkaat piiput vakuuttivat meidät ottamaan kiuaspiipuksemme Härmä Airin T600 -mallin. Pituutta piipulle tuli n. 10 metriä.

Paneelit ja lauteet tervalepästä

KumppanitSaunan ja pesutilojen katot sekä saunan lauteet taloomme tulee tervalepästä. Nimensä mukaisesti ne toimittaa Suomen tervaleppä hyvän palvelun kera.

Lasikaiteet

KumppanitMuutamat lasikaiteelliset kohdat toteutetaan Steelpron huomaamattomilla lasikaideprofiileilla, joita jo arkkitehditkin suosittelivat.

Lasitukset saunaan ja keittiöön

KumppanitLaadukkaat saunan lasit ja etenkin hieman kookkaamman oven saranat, sekä keittiön välitilan lasin meille toimittaa lähes talomme naapurista Lasistamo Helsinki.