Villa Luova - Moderni puutalo Helsinkiin


Timber! Katso video

Henri. Lukuaika: alle minuutti.

Toinen kimppahankinta tonteillamme lähestyy, eli olemme niputtaneet seitsemän tontin maansiirto- ja louhintatyöt yhdeksi kokonaisuudeksi. Vaikka rakennuslupahakemus on vasta jätetty, niin näitä töitä voi tehdä toimenpideluvalla. Toimenpideluvan saa saman tein mukaan ainakin näihin töihin, joten sellainen tietysti piti hankkia, että saadaan kaikki tontit samaan aikatauluun. Ensimmäisenä vaiheena tontilta pitää hankkiutua eroon puista, jotka ovat rakennusalueella.

Kaupungin vuokratontilla puut ovat kaupungin omaisuutta, joten ennen niiden kaatamista ne on pitänyt kaupungilta ostaa. Toinen vaihtoehto on toimittaa ne kaupungin osoittamaan paikkaan. Meille olisi takka tulossa, joten takkapuita tarvitaan. Hintakaan ei päätä huimannut, puustokatselmoinnissa hinta kipusi n. 35 euroon. Ostopäätös oli siis helppo tehdä.

Tässä ne nyt sitten kaatuvat, ja hommat on siis aloitettu. Yksi puu oli kuuleman mukaan erittäin tiukkasyistä ja soveltuisi mainiosti ikkunanpuitteisiin. Meillä se taitaa kyllä päätyä sinne takkaan.


Timber! Katso video

Timber! Katso video

Kokeillaan tässä samalla iltapäivälehtimäistä otsikointia.

Yksi kommentti juttuun: ‘Timber! Katso video’

  1. Joel says:

    Kyllä tuo Ilta-sanomista tuttu “Katso video” otsikossa houkutti heti katsomaan! Komeesti kaatui!

Jätä kommentti