Villa Luova - Moderni puutalo Helsinkiin


Peura tulostimesta

Henri. Lukuaika: alle minuutti.

Talossa tapahtuu ja on tapahtumatta taas kaikenlaista, mutta otetaan tähän väliin jotain ihan muuta. Törmäsin verkossa 3D-tulostettuja esineitä kaupittelevaan paikkaan nimeltä Shapeways. Pitihän hommaa kokeilla ja tilasin sieltä 3D-tulostetun peuran pään ja nyt sain sen testiin nykyiselle olohuoneen seinälle.

Tämä kyseinen yksilö on n. 30 cm korkea ja tehty hieman joustavasta muovista. Se on todella kevyt, joten sen voi laittaa seinälle vaikka pienellä pinnillä, nyt se pääsi taulun naulaan kokeeksi roikkumaan. Katsotaan mihin peura päätyy uudessa talossa. Hintaa peuranpäälle tuli kotiovelle tuotuna reilu 40 euroa, joten vahinko olisi ollut kestettävissä vaikkei laatu olisikaan ollut ihan sitä mitä ajatteli. Pientä epätasaisuutta pinnassa esiintyy, mutta aika läheltä sitä pitää katsoa, että sen huomaa.

3D-tulostettu peuran pää

Peura tulostimesta

Peura tulostimesta

Peura tulostimesta

Peura tulostimesta

Peura tulostimesta

8 kommentteja artikkeliin ‘Peura tulostimesta’

 1. Är says:

  Vau, hieno!

 2. Melina says:

  Tuosta 3D-tulostamisesta olikin jokin aika sitten juttua Economistissa. Mielenkiintoista! Mutta en ehkä kuitenkaan vielä innostu tilaamaan itselle.

 3. mia says:

  Tykkään ideasta ja olen jo miettinyt pitäisikö kokeilla. Kiva nähdä tällainen ihan oikeasti jonkun seinällä. Hyvältä se näyttää!

  Haastoin muuten Villa Luovan miettimään maailman kauneinta esinettä. Blogissani lisää!

  Mukavaa alkavaa viikonloppua!

 4. Minni says:

  Jestas, kuinka nätti!

 5. Matti meikäläinen says:

  3D tulostusten pinnassa näkyy aina pieniä epätasaisuuksia koska tulostus tapahtuu kerroksittain.

 6. Innostunut says:

  Huippua että olet tälläisen laittanut tänne, itse innostuin ihan hetkessä ja takuulla tilaan tuolta jotakin lahjatavaraa!

 7. J says:

  Onpa hieno! Kuinka hentorakenteinen tuo on? Sopisiko esim. korutelineeksi seinälle?

Jätä kommentti