Villa Luova - Moderni puutalo Helsinkiin


Parkettiasennus – tammi kohtaa betonin

Henri. Lukuaika: alle minuutti.

Eilen alkoi parketin asennus olohuoneeseen ja tämän päivän päätteeksi lähes koko olohuone olikin jo tammen peitossa. Parketiksi valikoitui hieman rustiikkisempi ja elävämpi tammilautaparketti, joka koostuu vanerikerroksesta, jonka päällä on viisi milliä tammea. Ja kyllä se vaan näyttää ja tuntuu hyvältä. Hintakaan ei ollut ihan mahdoton, joten erittäin tyytyväisiä ollaan valintaan ja lopputulokseen.

Parkettilattiaa asennettuna

Parkettiasennus – tammi kohtaa betonin

Parkettiasennus – tammi kohtaa betonin

Parkettiasennus – tammi kohtaa betonin

Parkettiasennus – tammi kohtaa betonin

Parkettiasennus – tammi kohtaa betonin

Parkettiasennus – tammi kohtaa betonin

Parkettiasennus – tammi kohtaa betonin

12 kommentteja artikkeliin ‘Parkettiasennus – tammi kohtaa betonin’

 1. Matti says:

  Moi,

  Mistä löysitte tuon parketin?

 2. Anu says:

  Tosi hyvännäköinen :)

 3. Teea says:

  Hei! Onko parkettinne Timberwisen Tammi Rustic? Näyttää kovasti samalta, ja siitä on ollut hyviä tarjouksiakin! Meillä mieli vielä muuttuu parketin suhteen vähän väliä, mutta TW Tammi Rustic on yksi kolmesta jäljellä olevasta vaihtoehdosta. Lattia näyttää teillä aivan upealta!

  • Henri says:

   Moi Teea,

   Melkoisen samalta näytti Timberwise kuvien perusteella, mutta meidän parketti on tilattu Liettuasta. Pientä säätöä sen kanssa oli, mutta perille tuli.

 4. Mikko says:

  Hieno on parketti. Öljytty vissiin? Sopii tuon betonin kanssa just eikä melkein. Jos se on minusta kiinni niin meillekin tulee seuraavaan asuntoon rustiikkinen öljytty tai mattalakattu tammi- tai saarnilautaparketti.

 5. J says:

  Moi!

  Ilmoittaudun blogisi lukijaksi! Kiva, että jaksat päivitellä, vaikka asuttekin jo talossa. Teillä riittääkin talosta paljon “paljastettavaa”, niin hienolta se näyttää. Meillä on “vain” remontti suunnitteilla, tosin juuri kauhulla lasketaan budjettia… Kahlaan nopeasti blogikirjoituksiasi läpi ja en voinut olla huomaamatta, että olette tilanneet sekä Virosta, että Liettuasta. Olisinkin kiinnostunut näistä vaihtoehdoista. Katsoin jo linkkiä laittamallesi sisustussuunnittelijalle Viroon. Suunnitteliko hän teille muitakin tiloja, vai tilasitteko vain WC:n kalusteet sieltä? Erityisesti ihastuin altaaseen…

  Entä parketti? Löytyykö tarkempaa toimittajan nimeä ja jos ehdit kertoa miten saitte kuljetuksen järjestymään? Entä yhteydenpito? Englanniksi? Kiitos etukäteen!

  • Henri says:

   Virosta tuli keittiö- ja kylpyhuonekalusteet. Toki paljon muutakin olisi sieltä saanut koneita myöten. Luultavasti jotain kiintokalusteita sieltä vielä tilaillaan kun budjetti sallii.

   Yhteydenpito on onnistunut hyvin kaikkialle, Viroon, Liettuaan ja Saksaan (tosin sieltä tuli vastaukset melkein säännöstään saksaksi, mutta siinä Google sitten auttoi).

 6. Janna says:

  Hei.
  Voisikko vähän kertoa miten tuo listattomuus on onnistunut lattiassa? Onko Parketti vain laitettu niin lähelle seinää ettei listoja tarvi vai onko parketti kiinnitetty jotenkin jne?? :)

  • Henri says:

   Moi Janna,
   Kuvista ei ehkä näy, mutta betoniseiniin on jätetty pieni kolo, jonka sisään parketin alareuna menee ja mahtuu laajenemaan, samoin seinissä on kipsilevyt leikattu poikki muutama milli parkettia korkeammalta, joten parketti menee vähän seinän “sisään”.

 7. Arska says:

  Moi Henri,
  meillä sama homma edessä lattian kanssa. Meillä tehty paikanpäällä valu mutta kyseistä koloa ei tehty lattian rajaan. Teittekö tuon kolon siis jälkikäteen ja jos näin niin miten saitte sen toteutettua?

  KIITOS!

Jätä kommentti