Villa Luova - Moderni puutalo Helsinkiin


Laudat ulkoseinässä

Henri. Lukuaika: alle minuutti.

Otsikon mukaisesti, nyt olisi yksi seinä ulkoverhouksen osalta melkein valmis. Kyllä se puun syyt läpi päästävä käsittely ainakin toistaiseksi tuntuu oikealta valinnalta. Jos on puutalo niin antaa puun näkyä. Tällä viikolla työmiehet saivat yhden seinän ulkoverhoiltua ja tässä siitä kuvia.

Ulkoverhoiltu ensimmäinen seinä

Laudat ulkoseinässä

Laudat ulkoseinässä

Laudat ulkoseinässä

Laudat ulkoseinässä

Laudat ulkoseinässä

Laudat ulkoseinässä

9 kommentteja artikkeliin ‘Laudat ulkoseinässä’

 1. J-M says:

  Puunsyyt näkyviin jättävä pintakäsittely näyttää todellakin hienolta. Miten/millä käsittely on tehty? Joku kylläste, vai?

  • Henri says:

   Moi J-M. Pintakäsittely on Tikkurilan Valtti akvacolor -kuullote, ja alle tuli Akvabase-pohjuste. Sävy kanto. Toiseen käsittelykerta tehdään vielä kunhan saadaan laudat seinään. Käsittely tehtiin autotallissa, siksi vesiohenteiset tuotteet.

 2. Mia says:

  Moi!
  Meillä on sama valtti 5077 käytössä höylätyllä laudalla. Minkälainen puupinta teillä on talon laudoissa (hienosahattu/höylätty vaiko harjattu, kenties joku muu mikä :))? Komea talo tulossa!

 3. Velisesi says:

  Hienoinen sattuma… Kävin tänään hakemassa mökille Valtti puuöljyä jolla olemme terasseja käsitelleet. Värikoodia tarkastaessa 5077 (Kanto) tuli jotenkin tuttu fiilis. Hyvän värin olette siis valinneet ;)

 4. Tea says:

  Heippa!
  Joko olette vetäneet ulkopinnat toiseen kertaan sävytetyllä? Kiinnostaisi kovasti nähdä lopputulos, kun omaankin taloon samanmoista käsittelyä suunnitellaan :)

  • Henri says:

   Moi Tea,

   Melkein kokonaan on toiseen kertaan käsitelty, aika paljonhan se siitä tummenee. Laita mailia, niin voin laittaa osoitteen niin voitte käydä vaikka vilkaisemassa.

Jätä kommentti