Villa Luova - Moderni puutalo Helsinkiin


Ikea-kuvasto 2014, kurkkaus tulevaan

Henri. Lukuaika: alle minuutti.

Rapakon takana ovat pohjolaa näköjään hieman edellä. Siellä olivat saaneet Ikean uuden kuvaston jo verkkoon. Keltainen näyttää ainakin kuvaston mukaan lisääntyvän kalusteissa, mikä ei ainakaan minua haittaa. Se tuntuu olevan väri, joka kuitenkin kestää aikaa. Osan uutuuskalusteista olen kyllä mielestäni nähnyt jo Ikeassa, olisiko täkäläinen kuvasto kuitenkin sitten hieman eri?

Kurkkaa itse! Ikea-kuvasto 2014 – USA.

Jotain muutakin uutta näytti olevan, kuten applikaatio, jolla voi kokeilla kalusteita puhelimen tai ipadin avulla virtuaalisesti omaan kotiin. Jos toimii niin hyvin kuin videolla, niin melko hieno.

Ikean kalusteet virtuaalisesti

Muutama kuva Ikean USA 2014 kuvastosta

Ikea kuvasto 2014, kurkkaus tulevaan

Ikea kuvasto 2014, kurkkaus tulevaan

Ikea kuvasto 2014, kurkkaus tulevaan

3 kommentteja artikkeliin ‘Ikea-kuvasto 2014, kurkkaus tulevaan’

 1. Jukka says:

  Tuo Ikean Stockholm ruokapöytä kiinnosti minuakin koska se on siro ja sopivan kokoinen meidän ruokailutilaan ja hintakin on sopiva (599 euroa). Pöytä on kuvissa tosi hyvän näköinen ja kävin eilen Porttipuiston Ikeassa katsomassa sitä. Ikävä kyllä luonnossa se oli vähän “halvan” oloinen, mikä voi toki johtua siitäkin että itse tykkään enemmän tammen kuin pähkinän väristä. Stockholm tuolien kapea selkänoja painoi ikävästi selkään, tuoli oli muuten ihan hyvän näköinen.

  Alimman kuvan sänky näyttää hyvältä, en kylläkään eilen huomannut sitä Porttipuistossa. Pitänee käydä vielä uudelleen katsomassa.

  Stockholm sarjassa on hyvän näköinen sohva, varsinkin nahkainen versio joko mustan tai konjakin värisenä.

  • Henri says:

   Usein Ikean tavaroissa on juuri tuo ikävä piirre, että kuvissa näyttää hyvältä ja sitten paikan päällä yksityiskohdat ja materiaalien tuntu paljastavat ikäviä yllätyksiä. Poikkeuksiakin löytyy, joten joutuu sitä kuitenkin Ikeassakin käymään. Meillä on tarkoituksena tehdä mm. vaatekaapistoja keittiösarjoilla, koska ovat niin paljon laadukkaampia, katsotaan miten onnistuu.

 2. Henri says:

  Hyvin pieniä eroja näytti olevan USA:n ja kotisuomen katalogeissa, mutta paikoitellen aika tarkkana sai olla että ne huomasi. Keittiöosuudessa sitten hieman enemmän. Samoilla tavaroilla näyttää pärjäävän.

Jätä kommentti