Villa Luova - Moderni puutalo Helsinkiin


Hana seinässä – sehän toimii

Henri. Lukuaika: alle minuutti.

Kylpyhuone on saatu melkein valmiiksi. Enää puuttuu wc-pytyn kiinnikeet, jotka seikkailevat vielä jossain matkalla, sekä ilmanvaihtoventtiili. Kylpyhuoneesta haluttiin melko pelkistetty ja sitä saatiin. Hana on seinässä yhtenäisen allastason yläuolella ja allastaso jatkuu suoraan ikkunasta ulos. Mitään ei myöskään ole lattialla joten siivouksenkin pitäisi olla helppoa.

Viikonlopun agendaan kuului raivokas siivoaminen, niin saadaan heti alkuviikosta sitten ilmanvaihtohommat käyntiin, venttiilit paikoilleen ja itse ilmanvaihtokonekin päälle. Talon ilme sisällä muuttui aika radikaalisti kun kaikki suojat otettiin pois, raksa muuttui taloksi, kohta kodiksi!

Kuvia kylpyhuoneesta

Hana seinässä – sehän toimii

Hana seinässä – sehän toimii

Hana seinässä – sehän toimii

Hana seinässä – sehän toimii

8 kommentteja artikkeliin ‘Hana seinässä – sehän toimii’

 1. Silja says:

  Tosi hyvältä näyttää! Koska on muutto?

 2. Jukka says:

  Hei, kenen bideehana teillä on kylpyhuoneessa? Olen yrittänyt etsiä jotain samantapaista hanaa meidän yläkerran kylpyhuoneeseen. Meillä allas ja wc-istuin ovat vastakkaisilla puolilla kylpyhuonetta joten käyttö olisi vähän hankalaa kun pitäisi pöntöltä nousta avaamaan hana.

  Hyvännäköinen kylpyhuone. Olen suunnitellut meille myös seinään asennettavia laatikostoja. Meillä viemäri nousee lattiasta joten se joudutaan koteloimaan.

  • Henri says:

   Moi Jukka,

   Hana on Hans Grohen mallistosta, edullisemmasta päästä olisiko ollut Talis-niminen. Mutta mikä tahansa seinään asennettava suihkuhanahan tuohon käy. Seinäasennuskotelo vähän kirpaisi, kun opin kantapään kautta, että sellaiset tarvitaan, nehän eivät ole ihan ilmaisia + lisätyö asennuksessa. Suihkupää on Axor Starckin. Se oli vaikeampi löytö, kun ilman hanaa olevassa bideessä ei saanutkaan olla omaa liipaisinta.

 3. Enni says:

  Hei, mistä tuo allastaso on? :) näyttääpäs hyvältä..

  • Henri says:

   Moi Enni,
   Allastaso ja kaapisto on teetetty Virossa mittojen mukaan. Allastaso on itselle tuntematonta materiaalia Hi-Macs -nimistä kaiketi Coriania vastaavaa. http://www.himacs.eu/
   Siihen löytyy erilaisia valmiita allasmalleja. Allastason ja kaapiston sain sikäläisen sisustussuunnittelijan kautta. Katso http://www.piel.ee

 4. Villa Lycka says:

  Wow, mikä kylppäri! Tuon hana on minimalistin unelma, joten pakko kysyä, kenen se on? Kiinnostaisi kovasti myös tietää, miten noiden altaiden ja kaapistojen tilaaminen naapurista sujui ja vastaako laatu ym. odotuksia.

  • Henri says:

   Hana on Hans Grohen mallistosta Axor Uno2 -sarjasta. Sarjasa löytyy muutamakin eri seinämalli, kyseinen yksilö on se pidempi versio. Jos tuollaista seinähanaa halajaa, niin budjettiin kannattaa lisätä sitten seinän sisään menevät osat – eli hanan vastakappale, ja parisataa maksava teräskotelo (joka tuli itselle yllätyksenä…)

   Mitä tulee itse kalusteisiin, niin allaskaappi on laadukas, ihan yhtä laadukas ei ole tuo peilikaappi. Tai pienestä sekin on kiinni, jotenkin on tottunut, että jopa Ikean kaapeissa on saatavilla hidastimet oviin, tuossa ei esim. niitä ole. Mutta sitten jotain muuta on, eli alapohjaan on jyrsitty kolo ledinauhalle, jota tosin ei vielä ole laitettu paikoilleen kun se eksyi muuttolaatikoihin. Tuotteet kannattaa kyllä tilata hyvissä ajoin, jouduimme kalusteita hieman odottelemaan.

Jätä kommentti