Villa Luova - Moderni puutalo Helsinkiin


Flunssa lisää inspiraatiota

Henri. Lukuaika: alle minuutti.

Useampi päivä tuli lepäiltyä flunssaa parannellen. Onneksi iPad on mukavaa seuraa vällyjen väliin ja Pinterest sai monta uutta inspiraatiokuvaa tauluihinsa ja kuvapaljouden myötä jakaantui useampaan eri tauluun mm. valaistukseen, huonekaluihin, esineisiin ja taiteeseen. Jonkin uuden kuvan kautta löytyi myös uusi tuttavuus, reilut 320 000 kuvaa sisustusta ja taloja kategorisoituna huoneen ja tyylin mukaan.

Tämä uusi tuttavuus on nimeltään Houzz ja löytyy verkosta osoitteesta www.houzz.com. Palvelulla on myös oma iPad sovelluksensa, jonka kautta selailu oli jopa mukavampaa. Osaapa palvelu vielä suositella lisää kuvia omien valintojen perusteellakin. Kuvatarjonta on painottunut hieman amerikkalaiseen tyyliin, mutta kyllä sinne sekaan onneksi mahtuu jotain muutakin. Sinänsä ihan virkistävää selailla hieman erilaisiakin kuvia vaihteeksi.

Flunssa lisää inspiraatiota

2 kommentteja artikkeliin ‘Flunssa lisää inspiraatiota’

 1. Alva says:

  Voi päivää! Ihanat sivut.
  Me täällä juuri pähkäilemme samojen asioiden kanssa. On myös katsottu Kannustalon Lato ja todettu, että ei me oikein olla Kannustalo-tyyppejä. Samoin Lapponia House ja yksi arkkitehti (tuttu). Kovin samat on siis kuviot.
  Pitänee vielä mainita, että Huttunen-Lipasti-Pakkasen kohde “Päivärinne house” (tältä sivustolta bongattu) sai täällä vielä aikaan sen, että mietimme, että josko sittenkin rakentaisimme maalle. Emme kuitenkaan, mutta valtavan hieno kohde kuitenkin.
  Jään mielenkiinnolla seuraamaan. Ja kiitos:)

  • Henri says:

   Kiitos! Ja tervetuloa seurailemaan. Yritän pikaisesti saada projektin reaaliaikaisempaan seurantaan, tässä on jo reilu puoli vuotta oikeata suunnitteluaikaa käytetty ja kohta alkaa tontillakin tapahtumaan.

Jätä kommentti